Dreiling ražo sukādes, aukstumā žāvētus (liofilizētus) augļu, ogu un dārzeņu kraukšķus un mājas vīnu. 100% dabīgie našķi ir ražoti tikai no Latvijā audzētā. Rabarberi, ķirbji, cidonijas, smiltsērkšķi, upenes, avenes, mellenes un dzērvenes, šīs ir tikai dažas Latvijas veltes, kuras Dreiling pārvērš gardos produktos.
Dreiling gardumi ir īpaši veselīgi bērniem. Ausktumā žavētie augļi, ogas un dārzeņi, kā arī sukādes var pilnībā aizstāt ķīmiski ražotos un cukurotos saldumus, kas citkārt var izraisīt alerģijas maziem bērniem. Dreiling liofilizētie produkti piemēroti pat pašiem mazākajiem, jo ar tiem nevar aizrīties. Ieliekot kraukšķi mutē, tas izkūst.
Liofilizācija – žāvēšana aukstumā. Liofilizācijas procesa laikā ogas un augļi tiek žāvēti vakuumā lielā aukstumā (līdz -40 °C), sauc arī par sublimāciju.