Aktualitātes pārtikas iepakojumu nozarē


Saviem klientiem nodrošinām pašus jaunākos un modernākos produktu iepakojumus, kas pieejami tirgū. Pastāvīgi meklējam vēl nebijušus tehnoloģiskos risinājumus un piedāvājam jaunus produktu iepakojumu veidus. Prezentējot uzņēmuma darbu un iepazīstot inovatīvas pārtikas produktu iepakojumu tehnoloģijas, esam piedalījušies daudzās nozares iepakojuma izstādēs un izveidojuši sadarbību ar ražotājiem, kas spēj garantēt augstvērtīgu un kvalitatīvu produkciju.

Mūsu plānsienu polipropilēna (PP) iepakojums aukstumā žāvētajai DREILING produkcijai

03.01.2022 08:00
Mūsu plānsienu polipropilēna (PP) iepakojums aukstumā žāvētajai DREILING produkcijai
Dreiling ražo sukādes, aukstumā žāvētus (liofilizētus) augļu, ogu un dārzeņu kraukšķus un mājas vīnu. 100% dabīgie našķi ir ražoti tikai no Latvijā audzētā. Rabarberi, ķirbji, cidonijas, smiltsērkšķi, upenes, avenes, mellenes un dzērvenes, šīs ir tikai dažas Latvijas veltes, kuras Dreiling pārvērš gardos produktos.

Dreiling gardumi ir īpaši veselīgi bērniem. Ausktumā žavētie augļi, ogas un dārzeņi, kā arī sukādes var pilnībā aizstāt ķīmiski ražotos un cukurotos saldumus, kas citkārt var izraisīt alerģijas maziem bērniem. Dreiling liofilizētie produkti piemēroti pat pašiem mazākajiem, jo ar tiem nevar aizrīties. Ieliekot kraukšķi mutē, tas izkūst.

Liofilizācija – žāvēšana aukstumā. Liofilizācijas procesa laikā ogas un augļi tiek žāvēti vakuumā lielā aukstumā (līdz -40 °C), sauc arī par sublimāciju.
Sazinies ar mums →
Un mēs palīdzēsim jums atrisināt jebkuru ar iepakojumiem saistītu jautājumu